Welkom bij ons!

SVS Gymnastiek & Jazzdance:

De vereniging is in 1958 opgericht en bestaat uit ruim 250 leden. SVS Gymnastiek & Jazzdance is aangesloten bij de Koninklijke Nederlands Gymnastiek Unie.

image01

Gezelligheid

Gymnastiek

Houdt u van gezelligheid en bewegen kom dan gerust eens langs in het Haarhuus Schalkhaar.

image02

Beweeg en dans mee!

Jazzdance

Of je nu 4 of 70 bent, dik of dun, of je net begint of al jaren ervaring hebt, het kan allemaal. Voorop staat het plezier van het bewegen op muziek.

image03

Jazzdanskleding

Jazzdanskleding bestellen

Het is mogelijk om via de vereniging jazzdanskleding en –schoentjes met korting te bestellen. Hiervoor organiseren we een moment waarop je in het Haarhuus de kleding kunt komen passen en bestellen. Dit is meestal in het begin van het seizoen: in oktober. We hebben hiervoor een complete passet in elke beschikbare maat.

Via de nieuwsbrief en op de website verneem je wat de precieze datum is voor het passen en bestellen zijn. De bestellingen worden geregeld door het bestuur en niet door de leidsters. Voor vragen, stuur een e-mail naar info@svs-gym-jazz.nl.

Wil je buiten deze vaste momenten toch kleding bestellen, dan kan er rechtstreeks contact opgenomen worden met de leverancier, Steptoe Dansmode. Je hebt dan ook recht op korting, als je bij de bestelling vermeldt dat je lid bent van SVS Gymnastiek en Jazzdance.

www.steptoedansmode.nl